Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

A Manchester City már a mezeladásokból is fedezni tudná Messi költségeit: óriási az összeg

Sőt, minden bizonnyal még profitot is tudnának termelni Lionel Messi által, hiába a hatalmas fizetése, ami Angliában is toronymagasan a legnagyobb lenne.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Sőt, minden bizonnyal még profitot is tudnának termelni Lionel Messi által, hiába a hatalmas fizetése, ami Angliában is toronymagasan a legnagyobb lenne.

Lionel Messi nemcsak egy világsztár, hanem egy igazi legenda is, aki noha már 30 felett jár, még mindig a legjobbnak tartják. Az nem kérdés, hogy minden idők egyik legjobbja, és lehet még pár igazán erős éve. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Az argentin emiatt sem akar rossz döntést hozni, ha elhagyja a Barcelonát, mert egy olyan klubnál lenne, ahol adott számára a győzelmi esély a Bajnokok Ligájában. Nem sok csapat jöhet szóba, és nemcsak emiatt.

A BARCELONA ÉRDEKES TAKTIKÁT KÖVET MESSIVEL

Messi fizetési igényei a horizontot verdesik, és nem biztos, hogy egy ekkora sztárként lejjebb akar adni ebből, mivel maximálisan tisztában van vele, hogy mekkora a marketingértéke. A Manchester Cityt tartják a nagy favoritnak, ahol Pep Guardiola és a másik barátja, Sergio Aguero várja.

Már megkezdődtek az egyeztetések a felek között, egyelőre csak Messi oldaláról, mert a Barcelona elnöke még csak az ajánlatokat sem akarja meghallgatni a játékosért, aki lassan 20 éve él a katalán városban. Most minden arról szól, hogy meggyőzzék a hatszoros aranylabdást a maradásról.

A goal.com cikke rámutatott egy érdekességre, miszerint a City valószínűleg már a mezeladásokból is fedezni tudná a költségeket. Erről Danny Mills beszélt, aki semmilyen pénzügyi problémát nem lát maga előtt, hogy az angolok leigazolják az argentint. Az egyetlen nagy kérdés az, hogy Lionel valóban távozni fog-e, és ha igen, hol folytatja.

„Nem hiszem, hogy a pénz ebben az esetben egy hatalmas kérdés lenne.” – mondta az egykori védő a talkSPORT-nak, hozzátéve, hogy készített egy rövid számítást, miután 2016-ban 2 millió mezt adtak el a játékos nevével.

Ha a Manchester City 40 fontot keres egy mezen, akkor az összesen 80 millió font lenne, azaz hetente 1.5 millió font, mely fedezné a költségeket Messit illetően, beleértve az adókat, és minden mást is. Mills úgy gondolja, hogy még, ha 200 millió fontról is lenne szó, amit a briteknek le kellene tenniük az asztalra, a mezeladások már önmagukban fedeznék Messi éves fizetését, vagy még többet.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/messi-az-adozas-miatt-megsem-a-manchester-cityt-fogja-valasztani/