Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,968 $

Kölcsönadta a Manchester United az egyik legjobb játékosát

Mason Greenwood a következő szezonban Spanyolországban, a spanyol első osztályban fog játszani.

...svg content...Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mason Greenwood bírsági ügyét mindenki ismerheti, ami mondhatni derékba törte a karrierjét. A még mindig csak 21 éves játékos a körülötte kirobbant botrány után nem lépett pályára a Manchester United színeiben, de még csak az edzéseket sem látogathatta.

A britek a vizsgálat lezártáig nem szerettek volna reagálni, majd miután ez megtörtént, megállapodtak abban, hogy a szerződéssel rendelkező brit szuper-tehetség elhagyja az Old Traffordot, legalábbis ideiglenesen. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Nagyon régóta nem léphetett pályára az ügye miatt, így egyelőre nehéz megmondani, milyen formában van. Egy biztos, amikor játszott, a Manchester United egyik, ha nem a legnagyobb tehetsége és reménysége volt.

Greenwood nem vonult vissza

Azóta rengeteget esett az értéke, viszont a fiatal sztár nem akarta abbahagyni a futballt. Úgy tűnt, hogy a Lazio lesz az a csapat, melynél visszatérhet az elit futballba, de az üzlet végül nem jött létre a felek között.

A Manchester United a spanyol első osztályban szereplő Getafe csapatával állapodott meg, melynek értelmében Greenwood kölcsönben fog szerepelni a spanyoloknál a következő szezonban.

Több mint 80 mérkőzés áll a neve mellett a Premier League-ben, ahol összesen 22 gót szerzett. A Bajnokok Ligájában 10 meccsen kapott szerepet, és 2 góllal segítette a Vörös Ördögöket, míg a felnőttek között 2020. szeptember 5-én debütált a válogatottban.

Legutóbb 2021 május végén játszott éles mérkőzést, akkor a Villarreal ellen kapott lehetőséget a Manchester Unitednél. Azóta egy olyan meccs sem volt, amikor játszott volna, így igen nagy hátrányt kell ledolgoznia, és nyilván nem kis anyagi veszteség is érte.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.