Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,51 Ft
Euró
384,08 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
67,785 $

Összefoglaló videón az Arsenal drámája és pontvesztése a Fulham ellen

Nem éppen úgy alakultak az események az Arsenal számára a Fulham ellen, mint azt tervezték, ráadásul hazai pályán vesztettek pontokat.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nelson Ndongala
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szombati játék is hozott pár meglepetést a Premier League-ben, és szerencsére vasárnap folytatódnak az események. A Manchester United szombaton lépett pályára az Old Traffordon, amiben eleinte nem volt köszönet.

Sokan még el sem foglalták a helyüket, vagy a konyhában voltak a friss üdítőkért, amikor a Manchester United már kétgólos hátrányban volt, ráadásul a nem éppen acélos Nottingham Forest ellen. Soron kívül Mi történik az agyunkkal, amikor elkalandozunk? Itt a válasz

Alig négy perc alatt két gólt kapott az United, mondhatni adtak egy nagyobb gólelőnyt az ellenfélnek. Végül vissza tudtak kapaszkodni, és nemcsak fordítottak, hanem meg is nyerték a meccset.

Az Arsenalnak is fordítania kellett, amit ugyan megtettek, a végén mégis 1 pontot szereztek. A helyzet amiatt volt kellemetlen a londoniaknak, mert emberelőnyben voltak 2-1-es állásnál, de a Fulham így is betalált.

Az Arsenal játéka egyelőre nem olyan meggyőző, mint az előző szezonban volt, ráadásul nagyon gyorsan pontot veszítettek. Három forduló után 7 pontosak, ami nem drámai, viszont sokba kerülhet a végén. Az összefoglaló videó is megérkezett, amit alább láthattok.

Folyamatban lévő vulkáni aktivitás nyomaira bukkantak a Vénuszon

A szakértők két hatalmas, kanyargó lávafolyamot észleltek az égitesten.

Mi történik az agyunkkal, amikor elkalandozunk? Itt a válasz

A kutatás vezetője szerint ez fontos következményekkel járhat az emberi tapasztalat számos aspektusának vizsgálatában, mint például az intelligencia vagy a boldogság.