Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videóban jelentette be a nagy hírt Szoboszlai csapata

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool videóban leplezte le az új csapatkapitányt Henderson távozása után.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool eddig kifejezetten jól játszik a Premier League új szezonja előtt. Legutóbb kiütéssel nyertek a Leicester City ellen Szingapúrban, ráadásul Szoboszlai Dominik majdnem félpályáról talált be a kapuba.

Többek között Mbappé esetleges kölcsönvételéről is csicseregnek a madarak, aminek sokan örülnének. Jürgen Klopp viszont erről semmit nem tud, és meglepődne, ha valaki már dolgozna ezen a klubnál. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

A csapat jól halad a felkészüléssel, biztató a játék, és még lehetnek érkezők. Miután Henderson is Szaúd-Arábiába költözött, új kapitányra volt szükség, és a döntés nem feltétlen volt könnyű, de megszületett.

Van Dijk nagyon boldog

A választás egy szintén nagyon tapasztalt játékosra esett, aki már 2018 óta tagja a Liverpoolnak. Vaj Dijk kapta meg a lehetőséget arra, hogy kapitányként vezényelje a védelmet, illetve az előtte lévőket.

A helyettes is kiválasztásra került, Trent Alexander-Arnold veszi át Vaj Dijk helyét, ha épp nincs a pályán a társa. Korábban James Milner volt a helyettes, de most egy fiatalabb csapattárs lehet időről időre csapatkapitány.

Vaj Dijk nagy megtiszteltetésnek tartja azt, hogy kiválasztották, már csak amiatt is, mert Hollandia válogatottjában is kapitány. Büszke rá, hogy mindezt elérte, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy helyt tudjon állni kapitányként.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.