Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Ennyi volt, a Barcelona minden bizonnyal elveszíti az egyik legjobb játékosát

Xavi nagyon rossz híreket kapott, miután Dembélé mégis távozna, ráadásul igen alacsony áron teheti ezt meg.

...svg content...Fotó: EPA/Enric Fontcuberta
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Évekkel korábban Dembélét hatalmas összegért szerződtette a Barcelona, akivel az volt a tervük, hogy a PSG-hez került Neymart fogja pótolni. Mindez nem működött, rengeteget volt sérült a francia szélső.

Az elmúlt időszakban azonban jól alakultak Dembélé dolgai, és bajnok lett a Barcelonával. Xavi a világ egyik legjobb játékosaként tekint rá, viszont most minden eddiginél rosszabb híreket kapott róla. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Kiderült ugyanis, hogy a PSG szerződtetni akarja, kihasználván a szerződésben foglalt 50 millió eurós kivásárlási záradékot. Miközben a Barcelona új szerződést kínált a játékosnak, az elutasította azt.

Dembélé a PSG játékosa akar lenni

Fabrizio Romano beszámolója szerint Dembélé igent mondott a PSG ajánlatára, és a franciák levélben már tájékoztatták erről a Barcelonát. Az első zöld jelzés tehát megérkezett Dembélé oldaláról.

Szóbeli megállapodást kötöttek az ügynökével egy 5 évre szóló szerződésről. Az időzítés kulcsfontosságú lesz a kivásárlási záradék lejárta miatt, így a PSG minél hamarabb le akarja zárni a kérdést.

A párizsi klub reméli, még ezen a héten aláírják a papírokat, mert hétfőn érvényét veszíti a záradék. Azt követően már semmiképpen nem tudnák megszerezni 50 millió euróért Dembélét, akinek az ára így minimum 100 millió is lehet.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.