A PSG nem bír magával, el akarja vinni a Barcelona egyik legjobbját

Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona aggódhat, mert a PSG komolyan gondolja az üzletet, és mindössze 50 millió euróért megszerezheti Dembélét, ha a játékos igent mond.

Ousmane Dembélé nagyon fontos játékosa a Barcelonának, és Xavi komolyan számol vele. A világ egyik legjobbjának tartja, viszont most benne van a pakliban, hogy a játékos mégis máshol folytatja tovább.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A PSG igyekszik erősíteni, több sztárja is távozott, és lehetséges, hogy Mbappé és Neymar is menni fog. Verratti szinte biztosan, aki sok más sztárhoz hasonlóan Szaúd-Arábiában folytathatja a pályafutását.

Dembélé nem tervez a Közel-Keletre igazolni, viszont a PSG vonzó lehet számára, velük nagyobb esélye nyílhat a Bajnokok Ligája megnyerésére. Fabrizio Romano azt írja, a PSG már megkezdte a kapcsolatfelvételt a játékos feloldási záradékának esetleges aktiválásával kapcsolatban.

Minden Dembélén múlik

A Liverpool pontosan így hozhatta el Szoboszlait 70 millió euróért Lipcséből. Most valami hasonlóra készül a PSG, ha a francia válogatott igent mond, mert akkor a Barcelona gyakorlatilag tehetetlenné válik.

50 millió euróban határozták meg a záradék összegét, mely július 31-ig érvényes. Romano hozzátette, egyelőre semmi érdemleges nem történt az ügyben, és a Barca új szerződést ajánl a játékosának.

Ha a záradék lejárta előtt Dembélé nem mond igent a PSG-nek, akkor azt követően az ára automatikusan minimum 100 millió euróra emelekdik. A franciák ezt akarják elkerülni, és igen jó áron megszerezni a szélsőt.