Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Megszerezte a Manchester United az egyik legnagyobb csatártehetséget

Újabb sikeres igazoláson van túl a Manchester United, akik elégedettek lehetnek, mert egy nagyon fiatal játékost szerződtetnek, akit Ten Hag a kezdőcsapatba szán.

...svg content...Fotó: EPA/MICHELE MARAVIGLIA
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester United egy ideje tárgyalásban áll az Atalantával Rasmus Hojlund ügyében, akinek mindig is az volt az álma, hogy a Vörös Ördögök játékosa legyen.

Ez most teljesül, mivel a két klub megállapodott, hamar lezongorázták a legfontosabb kérdéseket. Sok pénzt kap az olasz klub, bár messze nem 100 millió eurót, így az United Mount és Onana után ismét jó üzletet kötött. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Fabrizio Romano arról számolt be, hogy megvan a megállapodás a felek között, és a végleges csomag több mint 70 millió euróról szól. Az üzlet különböző kiegészítéseket is tartalmaz majd, viszont az üzlet megköttetett.

A személyes feltételekről sem kell már tárgyalnia az Unitednek, korábban mindenre igent mondott a fiatal csatár, aki 2028 júniusáig ír alá, és a szerződése tartalmaz egy opciós hosszabbítási jogot 2029-re.

A PSG is élénken érdeklődött a fiatal sztár iránt, viszont Hojlund kizárólag a Manchester Unitedben akarta folytatni a pályafutását. Emiatt sem adott zöld utat más kluboknak, hogy beteljesítse az álmát.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.