Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

A Ryanair továbbra is menetrend szerint közlekedik az erdőtűz sújtotta Görögországba

A légitársaság közlése szerint ugyanis a nyaralókat nem riasztják el a pusztító erdőtüzek, sőt: első negyedéves nyereségük a négyszeresére emelkedett.

...svg content...Fotó: EPA/GIOTA LOTSARI
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sky News jelentése szerint a Ryanair közölte, hogy továbbra is a teljes menetrend szerint közlekednek járatai az erdőtűz sújtotta Görögországba, mivel elmondásuk szerint az Európát sújtó súlyos hőhullám, és az ennek következtében kialakult pusztító erdőtüzek sem vették el a nyaralók kedvét.

A társaság pénzügyi vezetője eközben megosztotta a vállalat első negyedéves eredményeit is, mely meglepő adatokat is tartalmaz: közlése szerint ugyanis a a Dél-Európát szélesebb körben sújtó rekordméretű hőhullám ellenére sem kellett eszközölniük járattörléseket. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Neil Sorahan a rodoszi erdőtüzek kapcsán megjegyezte:

„A repülőterek továbbra is nyitva vannak, így továbbra is repülünk oda. Számos ügyfelünk van, aki haza szeretne jönni, de néhányan még mindig szeretnének odalent maradni, így továbbra is repülünk oda és vissza, s amíg ez biztonságos, és amíg a repülőterek nyitva vannak, addig ott leszünk.”

Meglátása szerint jelenleg nincs szükség további evakuáló járatokra, „mivel a légitársaságok és az utazásszervezők úgy alakítják menetrendjüket, hogy a lehető legjobban kiszolgálják ügyfeleik igényeit”. Eközben azonban a Jet2, a TUI és a Correndon mind törölte a következő napokban Rodoszra induló járatait.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.