Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

További Hírek

Dél-Európa jelentős részén pusztítanak áradások, s egyre több ember életét követelik.

Megdöbbentő eset kapcsán indított nyomozást a görög rendőrség, miután az arról készült felvétel terjedni kezdett az interneten.

Több görögországi településen is súlyos a helyzet.

Egyszerre küzd az ország erdőtüzekkel és özönvízszerű esőzésekkel, melyek az ország egyes területein áradásokkal fenyegetik.

Nincs elég orvos, sem mentőautó, illetve az azokat üzemeltető személyzet is hiányzik Görögországban, holott a turisták száma egyre nő.

Az ellenük felhozott vádak rendkívül súlyosak: a bíróság úgy véli, az érintettek egy bűnszervezet tagjai, akik részt vettek a tragédiába torkollott erőszakos megmozdulásokban.

Ez ugyanis a természeti károkra és a terrorcselekményekre nem terjed ki, az útlemondási biztosítás pedig elsősorban arra vonatkozik, ha velünk történik valami. De részletesebben is kifejtette a témát.

A légitársaság közlése szerint ugyanis a nyaralókat nem riasztják el a pusztító erdőtüzek, sőt: első negyedéves nyereségük a négyszeresére emelkedett.

A hatóságok közlése szerint 16 ezer embert szárazföldön, további 3000-et pedig a tengeren evakuáltak a Rodosz szigetén immáron egy hete tomboló erdőtüzek miatt.