Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,103 $

Megvan a Manchester United új sztárkapusa

Ezek után valószínűleg De Gea nem számíthat új szerződésre, és hosszú idő után elhagyhatja az Old Traffordot.

...svg content...Fotó: EPA/MARTIN DIVISEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Senki nem gondolta volna, hogy David de Gea ilyen hosszú időn át fogja szolgálni a Manchester Unitedet. Márpedig 2011 óta tagja a csapatnak, fiatalon érkezett meg Sir Alex Ferguson utasítására, aki azóta visszavonult.

Hosszú éveken át klasszis kapusként tekintettek a spanyolra, ám az elmúlt években ez változott. Most pedig úgy tűnik, lejárt az ideje Manchesterben, Ten Hag új sztárkapust akart, akivel időközben megállapodtak Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

Egy ideje nem volt titok, hogy az United kivár a hosszabbítással de Geával, aki maximum „B” terv lehetett. Immáron gyakorlatilag biztosra vehető André Onana érkezése az Intertől, aki egy 4 éves szerződést írhat alá, egyéves hosszabbítási opcióval.

Onana egy lépésre van az United-től

Fabrizio Romano azt írja, a játékos már napokkal korábban elfogadta a Manchester United ajánlatát, és készen áll a váltásra. Az United már nagyon közel van ahhoz, hogy Onana az Old Traffordon folytassa.

Hamarosan befut a végleges ajánlat az Interhez, amire rábólinthatnak az olaszok, mert a legutóbbi megbeszélések pozitív eredményt hoztak. Romano úgy tudja, a következő héten pont kerül az ügy végére, és megkötik a szerződést.

A személyes feltételekben már megállapodtak a felek, a Manchester United pedig azt szeretné, hogy Onana ott legyen az USA-ban a csapattal az előszezon idején, így minél hamarabb felvehetné az angolok ritmusát és beilleszkedhetne.