Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Óriási pénzeket kereshet a Lipcse Szoboszlai és csapattársa távozásával

Igaz, Gvardiol egyelőre nem hagyta el a német klubot, viszont egyre közelebb áll ahhoz, hogy mindez megtörténjen.

...svg content...Fotó: Unsplash/Mark mc neill
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik már a Liverpool játékosa, és miután a lipcsei szerződése tartalmazott egy záradékot, melynek 70 millió euró volt az összege, a Lipcse nem nagyon tudott mit tenni, elvesztette az egyik legjobbját.

Érdekes részleteket árult el Szoboszlai menedzsere a transzferről, mely összességében gyorsan zajlott le. Dominik már pályára is lépett a liverpooli edzőközpontban, de egyelőre csak egyedül, pár felvétel erejéig. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Úgy fest, a Lipcse hamarosan a másik legjobb játékosát el fogja veszíteni, akiért még több pénzt kaphat, mint Szoboszlaiért, ráadásul nem is kevéssel. Fabrzio Romano azt írja, a Manchester City már meg is állapodott Gvardiollal egy hosszú távú szerződésről.

Guardiola nagyon akarja a Lipcse játékosát, de a két klub még nem állapodott meg egymással. Nem lesz könnyű dolga az angoloknak, mert a németek ragaszkodnak a játékosukhoz, illetve rengeteg pénzt kérnek érte.

100 millió euró alatt nem akarják elengedni, és a szerződésben foglalt feloldási záradék csak jövőre lép érvénybe. Ha létrejön a transzfer, azzal Gvardiol lenne a futball történetének legdrágább középhátvédje, bár nem mindenki van meggyőződve arról, hogy megéri ezt az összeget.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.