Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,75 Ft
Euró
396,22 Ft
Font
468,33 Ft
Bitcoin
66,026 $

Így nézhet ki a Liverpool új kezdőcsapata Szoboszlaival

Olyannyira nagy hír Szoboszlai Dominik liverpooli átigazolása, hogy többek között az ESPN is kiemelt módon foglalkozik a magyar válogatott sztárral.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik ugyan nem több tízmilliós országban született, jelenleg gyakorlatilag a világsztárok sem tudnak vele versenyezni a közösségi médiában, annyira érdekli az embereket az átigazolása.

Szombaton landolt az a magángép, amin Dominik ült, megérkezvén Liverpoolba az orvosi vizsgálatokra. Már nem kell sokat várnunk a bejelentésre, ami akár még ma, valamivel éjfél előtt befuthat. Soron kívül Helyszíni fotókon a Duna apadása, hajóval tüntetik el a nagyobb hordalékot

Angliában egy órával korábban van, így érdemes figyelni a híreket, mert azt még nem tudhatjuk, hány évre írt alá. A hírek szerint hosszú távra szól a szerződése, és körülbelül heti 65 millió forintot kaphat az új csapatánál.

Rendkívül izgatottak az emberek a hír miatt, és nemcsak a magyarok, hanem sokan mások is. Szó szerint Dominikkel van tele a nemzetközi sportsajtó, és egyes szurkolók nemigazán ismerték, de már mindent tudnak róla.

Alább az ESPN elemzését nézhetitek meg, benne a potenciális kezdőcsapattal, amely szerint Szoboszlai az új igazolással, Mac Allisterrel, illetve Fabinhóval formálhatja a játékot, előttük Díazzal, Gakpóval és Salahval, míg a védelemben Robertsont, Van Dijkot, Konatét és Alexander-Arnoldot jelölték meg, kapuban pedig Alissonnal. A kispadon olyan játékosok vannak, mint Nunez, Jota, Thiago, Henderson, vagy Gomez.