Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,340 $

Nem elképzelhetetlen, hogy a GTA 6 beelőzi a The Elder Scrolls 6-ot

Jelenleg mindkét játékot olyan várakozás övezi, hogy egyértelműen a játékipar két legjobban várt címei, ám meglehet, a GTA 6 korábban debütál.

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Nem túlzás azt állítani, hogy a Grand Theft Auto 6 és a The Elder Scrolls 6 az évtized legjobban várt játékai közé tartozik: nem meglepő, hiszen mindkét cím minden idők egyik legelismertebb és legkedveltebb franchise-ának része. Csakhogy most úgy tűnik, a GTA 6 korábban jelenhet meg, mint a The Elder Scrolls 6.

Ahogy telik az idő, egyre növekszik a hype a már 10 éve fejlesztés alatt álló GTA 6 körül, annak ellenére, hogy még mindig nem kaptunk trailert, de még egy teasert sem. Ezzel szemben a The Elder Scrolls 6 bejelentő trailere nemrég ünnepelte ötéves születésnapját, noha innen sem kaptunk azóta friss anyagot.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy egyik játék esetében sem teljesen világos, hogy mikor jelenik meg, noha most minden abba az irányba mutat, hogy a Rockstar alkotása hamarabb kerül a boltok polcaira, mint a The Elder Scrolls 6.

Természetesen két teljesen más típusú játékról van szó, mégis mutatnak némi hasonlóságot az elsöprő népszerűségen felül is: mindkettő egy megapopuláris nyílt világú franchise része, melyek még mindig töretlenül jól fogynak.

A Grand Theft Auto 5-öt általában minden idők második legkelendőbb videójátékaként tartják számon, a Bethesda pedig nemrég hozta nyilvánosságra, hogy a The Elder Scrolls 5: Skyrimből több mint 60 millió példány fogyott világszerte.

Mindkét franchise legutóbbi része a 2010-es évek elején jelent meg, hatalmas kritikai elismerést váltott ki, és milliós rajongótábort szerzett. További érdekesség, hogy megjelenése óta mindkét játék három különböző konzolgenerációs cikluson keresztül elérhető vált.