Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

1 millió forintos jutalmat ajánlott fel L.L. Junior az éjszaka

Egy nagyon fontos és értékes tárgy veszett el, ami L.L. Junior tulajdonában volt, és nem kevés pénzt kínál a megtalálójának.

...svg content...Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

L.L. Junior mostanában a szokásosnál is többet szerepel a bulvármédiában, ami érthető, hiszen a válása nem megy simán, illetve szakított a párjával, majd újra összejöttek. Vannak, akik támadják emiatt, míg mások támogatják.

A rapper élete eddig sem volt könnyű, hiszen ismert emberként minden bonyolultabb számára, és sokszor nem volt szerencséje a szerelemben. Két házassága is tönkrement, voltak nem működő kapcsolatai. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Egy biztos, sok tapasztalata van már ebben, de igyekszik boldog lenni, elsősorban a gyerekei miatt, akiknek mindent megad. Közben járja az országot, sok fellépése van, a rajongók pedig imádják.

1 millió forint a jutalom

Legutóbb azonban történt egy kellemetlen eset, amiről az Instagram oldalán számolt be. Miskolcon lépett fel a Rockwell Klubban, ahol a koncert alatt figyelmetlen volt, és letette az egyik telefonját a színpad mellé.

„Bárki, aki megtalálja a ma este elveszett fekete színű iPhone 13 pro telefonomat, 1 millió forint jutalmat adok érte!” A posztjában megjegyezte, a szélhámosok kíméljék, és aki érdemi információval tud szolgálni, az jelentkezzen.

A [email protected] e-mail címen érhető el L.L. Junior, aki számos fontos információt tárolhatott a telefonján. Sokszor ezek a telefonszámok, kapcsolatok messze többet érnek, mint maga a telefon a tulajdonos számára.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.