Nagy a szerelem L.L. Junior és fiatal párja között

Fotó: Instagram/L.L.Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

L.L.Junior láthatóan nagyon boldog, ami érthető, hiszen egy csinos, vonzó, intelligens nő mellett élheti az életét.

Junior az élete során már nem egy magánéleti válságot élt meg, többet, mint sokan mások. Természetesen a kisfia elvesztése jelentette a legnagyobb traumát, ami feldolgozhatatlan, és az ember ilyenkor joggal tekint fel az égre, és teszi fel a kérdést, „miért”?

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Vannak dolgok, amiket képtelenség elfogadni, mégis együtt kell velük élni. A rapper erős, és nincs olyan nap, amikor ne jutna eszébe elvesztett kisfia, aki előtt nagyon szép és hosszú élet állhatott volna.

A sikeres és elismert zenész igyekszik a legtöbbet kihozni az életéből, ám ez most közel sem egyszerű, mert a válása nem éppen úgy zajlik, mint azt szeretné. Nehéz megmondani, mi lesz ennek az egésznek a vége, de ha pont kerül az ügy végére, az mindenki számára megnyugvást jelenthet.

Junior továbbra is rendkívül fiatalos, nagy lendülettel halad előre a karrierjében, és jó hír, hogy újra együtt van a fiatal énekesnővel, Brenkával. Korábban már voltak arra utaló jelek, hogy kibékülhettek, közösen szeretnék folytatni.

Az alább látható fotók is azt bizonyítják, hogy rendben van a kapcsolatuk, boldogok, kitartanak a másik mellett. Az életben sok szép dolog van, de a szerelemet, a lelki biztonságos semmi sem múlhatja felül.