Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

Gáspár Evelin szexi edzőszettje nagyon tüzes (videó)

Gáspár Evelin a születésnapján is fitten tartja magát, nem vesz vissza, és láthatóan tovább fejlődött a formája.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Gáspár Evelin 29 évvel ezelőtt ezen a napon látta meg a napvilágot. Akkor a család még csak nem is sejthette, hogy Evelin országosan ismert lesz, sok rajongóval.

Evelin különösen nem, majd jött a Győzike Show, ami elképesztő népszerűséget adott neki. Nemcsak neki, többek között a húgának is, aki azóta szintén felnőtt, pár napja közösen jelentek meg Zimány Linda divatbemutatóján. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Evelin élete rendkívül sűrű, nemrég tett műsorvezetői vizsgát a TV2 Akadémián, és lehetséges, hogy ez lesz az új munkája. Mivel ismert név a médiában, sok követővel bír, nem kell nagyon aggódnia.

Az idő egyre csak telik, furcsa, hogy Evelin is lassan 30 esztendős. Az évek múlásával a formája is átalakult, kemény munkája van ebben, és nemcsak az étrendváltás miatt, mert a kondiban sem vesz vissza.

Kitartó, motivált, és a születésnapján is megindult a terembe. Egy nagyon szexi edzőszettet választott, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg rajta, nagyon „fire”, nagyot is megy vele, ez nem kérdés.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.