Gáspár Evelin szombaton vizsgázott a TV2 Akadémián (fotók)

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rendkívül csinosan és trendin vágott neki a vizsgának Gáspár Evelin, aki a TV2 Akadémián tanul, többek között műsorvezetőnek.

Nem titok, hogy Gáspár Evelin az elmúlt hónapokban egy intenzív televíziós képzésen vett részt az ismert és elismert TV2 Akadémián. Számára a média és a televízió világa mesze nem idegen, de rengetegen olyan dolog van, amit meg kellett tanulnia.

Soron kívül A Liverpool 9 emberrel kapott ki a Tottenham ellen az utolsó másodpercben

Többek között műsorvezetőként is bemutatkozhatott, ami egy egészen új kihívás volt számára. Szereti az új szerepét, amiben egyre ügyesebb, így nem elképzelhetetlen, hogy idővel ezzel is fog foglalkozni.

Megannyi érdekes tapasztalatra tett szert a hónapok alatt, a TV2 Akadémián pedig adott volt, hogy a legjobbaktól tanuljon. Nem beszélve arról, hogy komoly produkcióban működhetett közre, mint például a Sztárban Sztár.

Eljött a nagy nap, ugyanis Evelin stúdió vizsgát tett a TV2 Akadémián, ami miatt természetesen izgatott volt. Ez egy újabb mérföldkő az életében, és büszke lehet rá, mert lehetséges, hogy ezzel új karrierbe kezd.

„@tv2akademia stúdió vizsga vendégem Damniczki Balázs, cukrászmester volt, akivel a 2023-as nyári fagylalt trendekről, a mentes fagyikról és a fagyi árak alakulásáról beszélgettünk.” – írta a posztjában Evelin.