Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

Inzaghi szerint az Inter nem érdemelt vereséget a BL-döntőben a City ellen

Az Inter edzője szerint nem érdemeltek vereséget a Bajnokok Ligája döntőjében a Manchester City ellen, mert ugyanazon a szinten játszottak.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA BOZOGLU
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A BL-döntőt megelőzően sokan arra számítottak, hogy ez egy nagyon sima döntő lesz a Manchester City részéről, és gólokkal fogja verni az Intert. Nem így lett, és mindössze egy gól döntött, miközben az Internek is megvoltak a nagy lehetőségei.

Guardiola a 15 perces szünetben is motiválta a játékosait, míg Inzaghi érezte, hogy verhető a világ legjobb csapata. A City edzője ugyan jónak tartja magát, annyira már nem, hogy minden évben triplázzon, míg Inzaghi sajnálja a vereséget. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

„Valóban sajnáljuk, mert a vereség a legrosszabb dolog a sportban, ugyanakkor gratulálnom kell a srácoknak. Egyértelműen szomorúak és nagyon csalódottak, de büszkének kell lenniük az idényre, és a döntőre, amit játszottak.” – mondta Inzaghi.

Az Inter akár nyerhetett is volna

„Nagyszerű mérkőzést játszottak ma este. Nyilvánvalóan nem érdemeltük meg a vereséget, egy topcsapat ellen játszottunk, de az Inter nagyszerű döntőt játszott.” – idézte a Sky Sports az olasz edzőt.

„Elmondhatom az Inter-szurkolóknak, hogy olyanok, mint a srácaim, egyenként megölelném őket, mert fantasztikusak voltak az egész szezon alatt. Az alatt a 20 hónap alatt, amíg az Internél voltam, átéltünk szép pillanatokat, és néhány rosszat is.”

„Fantasztikus lett volna megosztani velük ezt a trófeát azzal, hogy legyőzzük a világ legerősebb csapatát, de végig ott voltunk, egy szinten játszottunk a Manchester Cityvel. Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk, de ahogy pénteken is mondtam, soha nem cserélném el a játékosaimat senki mással, más játékosokkal. Ma este mindenki láthatta, miért mondtam ezt.”

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.

Óriási híreket kaptak Szoboszlaiék a meccsük előtt

A Manchester City egyértelműen gödörbe került, jól bizonyítja mindezt az is, hogy két meccs óta nyeretetlenek.