Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,52 Ft
Euró
388,69 Ft
Font
453,43 Ft
Bitcoin
61,542 $

Sírva köszönt el Zlatan Ibrahimovic, mindenki könnyezett a San Siróban

Több mint megható volt a svéd klasszis búcsúja, aki váratlanul bejelentette a visszavonulását, nem futballozik többé profiként.

Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt napokban sok minden történt a futball világában, kezdve azzal, hogy Sergio Ramos bejelentette, távozik a PSG-től. Nem sokkal később Lionel Messi is így tett, már az argentin legenda sem tagja a párizsiak keretének.

Ezzel még nem ért véget a nagy bejelentések sora, hiszen Karim Benzema is klubot vált, 14 év után távozik a Real Madridtól, amit legendaként, és aranylabdás játékosként hagyhat maga mögött. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Vasárnap késő este kiderült, Zlatan nemcsak hogy távozik az AC Milántól, befejezi a futballt. Még a családjának sem mondta el, hogy mire készül, egészen az utolsó pillanatokig sikerült titokban tartania a nagy hírt.

Sokan arra számítottak, hogy a svéd klasszis valahol máshol, talán Svédországban rúgja tovább a bőrt, de nem. Bármilyen fájó is számára, a 40-es éveiben befejezi a pályafutását, mely több mint kerek volt.

Az alább látható felvételek is megmutatják, mennyire szeretik Zlatant, akit ritkán láthatunk sírni, de most nála is eltörött a mécses. Nagy kaland volt az övé, hosszú pályafutása adatott meg neki, most azonban eljött a búcsú ideje.

Kína útjára indította a Csang'e-6 szondát a Hold sötét oldalának tanulmányozására

A cél, hogy felfedezzék a Hold sötét oldalát.