Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,58 Ft
Euró
381,84 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,224 $

Sergio Ramos ma este végleg elköszön a PSG-től

Sergio Ramos az utolsó meccsére készül a PSG színeiben, miután nem hosszabbított szerződést a párizsiakkal.

Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sergio Ramos nagyon szeretett volna a Real Madrid játékosa maradni, ahol csapatkapitányként futballozhatott. A sérülései közbeszóltak, és amikor már úgy tűnt, hogy mégis rábólintott a madridiak hosszabbítási ajánlatára, az már nem volt ott az asztalon.

Könnyes búcsút vett szeretett klubjától, és aláírt a PSG-hez, ahol sokáig a sérülése miatt nem léphetett pályára. Olyan pletykák is napvilágot láttak, miszerint a spanyol világbajnokkal szerződést bonthatnak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Ramos végül felépült, és szép lassan elkezdte hozni azt a teljesítményt, amit vártak tőle. Egy ideje azonban sejteni lehetett, hogy távozás előtt áll, nem lesz új szerződése a PSG-vel, ami nemrég bejelentésre került.

A veterán klasszis az Instagram oldalán keresztül beszélt arról, hogy különleges lesz számára a szombat este, mert az utolsó meccsére készül a PSG-vel. Hozzátette, nem tudja, hány helyen érezheti magát otthon az ember, de minden kétséget kizáróan a PSG, a szurkolók és Párizs megadta számára ezt az érzést.

Köszönetet mondott a két különleges évért, viszont most új kihívások elé néz, ugyanakkor nem fejezi be a pályafutását. A hírek szerint Szaúd-Arábiából, az MLS-ből és a Premier League-ből is vannak komoly ajánlatai.