Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Rég láttuk ilyen boldognak Lewis Hamiltont (videó)

Ettől függetlenül továbbra is nagyon nehéz elképzelni, hogy Lewis Hamilton idén megszerezheti a 8. világbajnoki címet.

Fotó: EPA/Siu Wu
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje egy lépésre van attól Lewis Hamilton, hogy megdöntse Michael Schumacher legnagyobb rekordját a Forma-1-ben. Ez még mindig nem történt meg, mivel Max Verstappen megállította a menetelésben.

Hasonló zajlik, mint amikor Fernando Alonso volt képes erre 2005-ben és 2006-ban Michael Schumacher ellen. A spanyol sorozatban három világbajnoki címet is szerezhetett volna, de a McLarennel már nem volt szerencséje. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az autó 2008-ban is nagyon versenyképes volt, így rövid időn belül akár négyszeres győztesnek is mondhatta volna magát. Verstappen egyre közelebb kerül a harmadik trófeájához, és legutóbb Spanyolországban is nyerni tudott.

A Red Bullnak is drasztikussá kezd válni az előnye, míg a Mercedes a felzárkózás szakaszában jár, és eddig igen meggyőzőek a Ferrarihoz képest. Az Aston Martinnak van miért izgulnia, mert könnyen lehet, hogy a gyári istálló már lelépte őket.

Hamilton és Russell, akik szombaton összeütköztek a Q2-ben, vasárnap dobogóra állhattak. Lewis különösen boldog volt, egy ideje nem láthattuk ennyire reményteljesnek, ami jó előjel lehet a folytatásra nézvén.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.