Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,804 $

Görög Zitáról az elmúlt időszak egyik legszexibb fotója készült el

Görög Zitában mindig is megvolt az a plusz, amitől valaki különleges modellé válik, és egyúttal a színészi képességei is adottak.

Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Görög Zita nagy név a hírességek világában, immáron évtizedek óta, és mintha nem hatna rá az idő vasfoga. Sőt, egyre fiatalosabb, rengeteg dicséretet kap, és ez nyilván nemcsak a megjelenésével függ össze.

Az évek során sokat tanult önmagáról, a lelkéről, a szokásairól, a reakcióiról, ami egy természetes folyamat. Szereti a tudatos fejlődést, erre is koncentrál, és egyre több mélyebb gondolatot oszt meg ezen tapasztalásokról. Soron kívül Elő a szelvényeket, kihúzták a Hatoslottó e heti nyerőszámait

Zita szépségét nem kell magyarázni, és egyúttal egy boldog, kiegyensúlyozott családanyáról beszélünk, aki imádja az életét. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincsenek nehézségei, mert mindenkinek vannak.

Ha azonban a pozitív energiákat ragadjuk meg, idővel minden lépést határozottabban fogunk megtenni. Ennyi idő múltán is tud újat mutatni Zita, aki az egyik legérdekesebb modell, ezernyi fotózással a háta mögött.

Az alább látható fotóról is regényt lehetne írni, annyi érzést vonultat fel. Mindezt remekül adja át Zita, máskülönben biztosan nem lehetne ilyen sikeres a szakmájában, mert önmagában a szépség sokszor nem elég a modellkedésben, át kell tudni adni a pillanatokat a fotókon keresztül.

Uniós állampolgárok is indulhatnak az önkormányzati választáson

Nem csak magyar állampolgárok indulhatnak jelöltként a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán.