Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Görög Zita igazi szupermodellként köszön vissza a róla készült fotón

Görög Zitában megvan az a különleges energia, mely átjárja a divatot, és olyan közvetítő, amin keresztül kifejezhetjük önmagunkat.

...svg content...Fotó: Instagram/Görög Zita
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A divat ugyanolyan művészet, mint bármi más, legyen szó festészetről, szobrászatról, és így tovább. Rengeteg módon fejezhetjük ki magunkat, gyakorlatilag végtelen a lehetőségünk erre, oly csodálatos az élet.

Vannak nehéz pillanatok, ami természetes, ám ha tudatosan éljük az életünket, tudatosan éljük meg a pillanatokat, minden sokkal könnyebbé válik. Ez a divatra is igaz, mert igenis fontos, hogy jól érezzük magunkat abban, amit napi szinten viselünk. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Görög Zita szépsége semmit nem kopott a hosszú évek alatt, szereti az életét, az életet, és a divat mindig is vele marad. Különleges fotók készülnek róla, amik számtalan kérdést generálhatnak az ember életében.

Kérdések, melyekre mi magunk vagyunk a válasz, csak nyitnunk kell az újdonságok felé. A divat is ezt teszi, és közben folyamatosan megújul, mutat valami egészen mást, és hatással van a mindennapjainkra.

„”A lélek terjeszkedni akar, kalandokra szomjas, új formákra törekszik.”-mondta #virginiawoolf. Én pedig pont ezt találom csodálatosnak a szakmámban. Mindenki új formákra törekszik, mást látnak benned, mint amit megszoktál és a tehetségük által minden adott, hogy meg is valósítsák!”

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.