Görög Zita egyre bátrabban jelenik meg smink nélkül

Fotó: Instagram/Göörg Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Görög Zita úgy érzi, az idő múlásával egyre bátrabban lép ki smink nélkül, amivel példát is mutathat.

Görög Zitát az egyik legszebb nőnek tartják Magyarországon, aki modellként és színészként is nagy sikereket tudhat maga mögött. Továbbra is rendszeresen szerepel a sajtóban, a bulvármédia szeret vele foglalkozni.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Az idők múlásával sok minden változott, többek között a trendek is. A hírességek pedig jó példát tudnak mutatni, és ez a sminkelésre is értendő, ami továbbra is hangsúlyos a nők életében, bár ez nem valószínű, hogy változni fog.

Zita ezernyi fotózáson van túl, megszámolhatatlanul sokszor sminkelték ki, de azt mondja, ma már egyre többször jelenik meg smink nélkül. Ezzel pedig a még természetesebb vonalat képviseli, ám azzal sincs gond persze, ha valaki rendszeresen sminkeli magát.

„Érdekes, mert ahogy telik az idő, egyre bátrabban lépek ki smink nélkül.” – idézte a Story Zitát a Rossmann Magyarország legújabb üzletmegnyitóján. „Bár hozzáteszem, azon évek alatt, míg modellkedtem, magamon hagytam a sminket. Hisz csodákat viselhettem, és sajnáltam lemosni ezeket az alkotásokat. Ez így van a mai napig. De a hétköznapokban évek óta csakis szempillaspirált használok.”

Úgy érzi, az erős smink öregíti, emellett teljesen tönkretette a bőrét, hogy 20-25 éven át folyamatosan igénybe van véve. Ez máris egy olyan ok, ami miatt meg tudjuk érteni, hogy Zita miért engedi el néha a sminkelést.