Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Gyönyörű fehérneműs fotó készült Görög Zitáról

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Görög Zita, aki az egyik legszebb természetes szépség Magyarországon, többek között kiváló fehérneműmodell is.

Görög Zita egy igazi ikon, aki a modellkedés mellett színészkedéssel is foglalkozott. Hollywoodi filmekben szerepelt, mai napig ismeri az ország, miközben sokan szeretik, és nemcsak a megjelenése miatt.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Egy olyan karakter, akiben benne van a tűz, de egyúttal az igazi harmónia is. Egyre érdekesebb belső gondolatokat oszt meg magáról, a világról, és most is ügyesen kötötte össze a vonalakat a bejegyzésében.

„17 voltam, amikor a párizsi ügynökségtől kapott listát olvasva számomra több értelmezhetetlen ponttal is találkoztam. Az egyik a second skin bra volt. Értetlenül olvastam. Azt sem tudtam mi az, merre induljak.” – árulta el a posztjában Zita.

„Végül úgy döntöttem, megkérdezem az egyik, akkor már menőnek kinéző modellt. Benyúlt a táskájába és elővett egy kis selyem batyut. Ebben rejtőzött a testszínű melltartó a hozzá illő spagetti tangával. Persze ilyet sem láttam még.”

„Ennél csak az volt menőbb, ahogy mondta, Itáliában vásárolta az Intimissimiben. És elmagyarázta, nem is mindegy, milyet veszek, a lényeg az, hogy egyetlen ruha alatt se látszódjon, hogy melltartót viselek. Ez kell a fotózásokhoz és a bemutatókhoz.”

„Nyilván nem repültem Milánóba egy melltartóért, viszont egy stylisttól kikönyörögtem magamnak egy ilyen alapdarabot, ami minden nő alsóneműs fiókjában abszolút must have. A jó hír, hogy ma már egyikünknek sem kell messzire mennünk, hiszen az @intimissimiofficial kínálatában egészen F kosárig megtalálhatók olyan fazonok és méretek, amelyek felvéve alig érzékelhetők és láthatók, így kényelmes viseletet biztosítanak bármilyen ruha alatt.”