Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,034 $

Videón, ahogyan Norris majdnem belerohan Leclerc-be a Monacói Nagydíjon

Charles Leclerc-nek sokba került a feltartás a Monacói Nagydíj időmérő edzésén, ami miatt valószínűleg ezúttal sem lesz harcban a győzelemért.

Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA / POOL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Charles Leclerc idei szezonja minden korábbinál problémásabbnak tűnik a Ferrarinál, és talán nem véletlenek azok a pletykák, miszerint elhagyhatja Maranellót. Nem kizárt, hogy a Mercedesnél folytatja a pályafutását, és helyet cserél Lewis Hamiltonnal.

Egyelőre ezek csak pletykák, viszont továbbra sincs szerencséje a monacóinak, akit óriási tömeg vesz körbe Monacóban. Érdekesen alakult az időmérő edzés szombaton, már csak Sergio Pérez nagyon korai, Q1-es csattanása miatt is. Soron kívül 300-ra emelkedett az afganisztáni áradások halálos áldozatainak száma

Végül Verstappen körénél nem volt gyorsabb, bár Alonso megint sokat tett hozzá az izgalmakhoz. Az Aston Martin spanyol sztárja ismét bizonyította, hogy miért a mezőny egyik legjobbja, ráadásul úgy, hogy a 40-es éveiben jár.

Reális eséllyel pályázhat a győzelemre, és erre nagyon rég volt példa a karrierjében. Verstappen azonban rendkívül kemény ellenfél, nem éri be a második hellyel, még akkor sem, ha a fő riválisa a mezőny végéről indul.

Leclerc eredetileg pár autóval előrébb vághatott volna neki a távnak, de rajtbüntetést kapott Lando Norris veszélyes feltartása miatt. A felvételen jól látszik, ahogyan a McLaren szabályosan ráesik az alagútban a Ferrarira.

Átvette a vezetést a Manchester City, az Arsenal már csak a második

36 mérkőzés után a Manchester City vezeti az angol bajnokságot 2 ponttal az Arsenal előtt, akiknek fel van adva a lecke.

Eltűnt egy 14 éves budapesti lány, nem ment haza az iskolából

Ismeretlen helyre távozott egy 14 éves budapesti lány, akit jelenleg is keres a rendőrség, és a hatóságok segítségét kérik.

Ismét teljes vonalon jár az 1-es villamos Budapesten egy baleset után

Újra teljes vonalon közlekedik az 1-es villamos Budapesten, viszont baleset nehezíti a közlekedést a Könyves Kálmán körúton a Kőbányai útnál.