Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Ronaldo szerelme vadítóan jól néz ki

Nem mindig kellene profi fotók ahhoz, hogy lássuk, valaki mennyire vonzó, szexi, és ez Cristiano Ronaldo barátnőjére tökéletesen igaz.

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo szerencsés férfi, és nemcsak a futballkarrierje miatt, amit magának köszönhet, hiszen gyerekkora óta megkettőzött erővel dolgozik. Mindig is voltak céljai, és azokat teljesítette is.

Egy maximalista, aki közel 40-hez is képes topformát mutatni, és a portugál válogatott egyik húzóembere, csapatkapitánya. Jelenleg Szaúd-Arábiában él a családjával, a megszokott hatalmas luxusban. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Nem valószínű, hogy éveken át lesznek ott, sokan pletykálják, hogy később Ronaldo visszatérhet Európába. Georgina Rodríguez is remekül érzi magát a Közel-Keleten, és sorra osztja meg magáról a szexi fotókat.

Népes követőtábora nem panaszkodhat, lenyűgözően néz ki a kedvencük, aki szereti a luxust, a szép ruhákat, és így tovább. Ronaldo mindezt biztosítja is számára, kezdve a luxushajóval és a magángép használatával.

Nagy család az övék, de mindenkinek megvan a maga karrierje, Georgina például modellként fotózásokra jár. Szereti a stábját, akikre számíthat, és mint azt mindenki láthatja, remek formának örvend.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.