Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

Ronaldo kedvese megmutatta a szexi vonalait

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Georgina Rordíguez ne lenne feltűnő jelenség, és nemcsak amiatt, mert Cristiano Ronaldo párja.

Nagyon sokan vannak, akik imádják Ronaldo párját, és rajonganak érte. Azok sincsenek kevesen, akik igyekeznek belekötni, irigyek az életére, hiszen a leggazdagabbak életszínvonalán élhet, immáron évek óta.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Ronaldo előtt messze nem adatott meg számára az, hogy ilyen luxusban élje az életét, majd jött a portugál csillag, és mindent megváltoztatott. A modellként is nagyon sikeres csúcsformában lévő sztárral már a második évadot is leforgatta a Netflix az életéről.

Mindenki láthatja, hogy milyen luxus veszi körül, ugyanakkor nem kérkednek a pénzzel. Ettől függetlenül azért fel-felbukkannak a méregdrága luxusautók, magángépek, és más luxustermékek.

Nincs okunk irigykedni, mert a kemény és áldozatos munkával a többség megvalósíthatja az álmait, csak tenni kell értük. Ronaldo a gyerekkora óta tesz értük, és még mindig a család az első számára.

Georgina szerencsés nő, akárcsak a barátai, akik ellátogatnak hozzá, hiszen olyankor ők is megtapasztalhatják azt a luxust, ami már álomkategória. Gina csak a lelki társának nevezi Shima barátnőjét, aki most töltötte be a 31. életévét, amit közösen ünnepeltek meg.