Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

II. Erzsébet bizalmasa nem fedhet fel több királyi titkot, III. Károly megtiltotta

A király cserébe új otthonnal ajándékozta meg Kelly-t, Peak District környékén, miután ki kellett költöznie a windsori birtokról.

...svg content...Fotó: III. Károly brit király a birodalmi állami koronával, valamint az uralkodói jogarral és az országalmával távozik koronázási ünnepségéről a Westminster-apátságból 2023. május 6-án. MTI/AP/Alessandra Tarantino
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Angela Kelly, akit II. Erzsébet egyik legközelebbi bizalmasának tartottak, egyben a királynő öltöztetője volt, állítólag aláírt egy titoktartási szerződést III. Károly kérésére, hogy ezzel biztosítva legyen az asszony hallgatása a királyi ügyeket illetően.

A király cserébe új otthonnal ajándékozta meg Kelly-t, Peak District környékén, miután ki kellett költöznie a windsori birtokról. Elbocsátására pedig a királynő halála után került sor, ugyanis a munkájára már nem volt szükség, miután Kamilla királyné megtartotta Jacqui Meakint, mint öltöztetőjét. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A hallgatási tilalom megnehezíti, hogy Kelly asszony a jövőben bármilyen jövedelmet szerezzen abból, amit a királyi családról tud, vagy arról, ami jelenleg történik náluk. De a Mirror egyik forrása úgy tudja, a jövőben a „király” és a „palota” szavakat sem használhatja kereskedelmi célokra.

Ez érthetőnek tűnik annak fényében, hogy az asszony korábban már két könyvet is kiadott (II. Erzsébet beleegyezésével), s a harmadikra is sor került volna, ha nincs a titoktartási megállapodás – írta a Magyar Nemzet.

Bár semmi botrányos dologról nem írt, mégis vannak benne olyan részek, amelyek kellemetlenül érinthetik a királyi családot: például a The Other Side Of The Coinban meglehetősen részletesen taglalta a királynő viselkedését férje, Fülöp herceg temetése után.

Ezzel szemben az óriási példányszámban eladott Spare (Örökös) című könyv, amely Harry herceg tollából származik, sokakat megbotránkoztatott a nyíltsága miatt, mint ahogy a feleségével közös netflixes dokumentumfilm is.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.