Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Minden idők második legnépszerűbb netflixes dokumentumfilmje lett a Harry & Meghan

TÉMÁK:
#harry herceg
Fotó: Meghan sussexi hercegnő, Harry sussexi herceg, Károly brit trónörökös másodszülött fiának a felesége a gyarmati és a világháborúkban elesett brit katonák emlékére 91. alkalommal megrendezett ünnepségen a londoni Westminster-apátságnál 2019. november 7-én. Nagy-Britanniában a pipacs a háborús halottak előtti tisztelgés jelképe, amelynek műanyagból vagy kerámiából készült, stilizált változatát a britek novemberben, a hősi halottak emlékhavában a ruhájukra tűzve hordják. A novemberi megemlékezésekre a háborúkban elesetteket jelképező, vörös pipaccsal díszített apró fakeresztekből 70 ezer készül minden évben. MTI/EPA/Neil Hall
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Sejteni lehetett, hogy a hatrészes sorozat sokak érdeklődését felkelti, ám arra talán a Netflixnél sem számítottak, hogy ilyen szintű népszerűségnek örvend majd.

A Harry hercegről és feleségéről, Meghan Markle-ról szóló “Harry & Meghan” című hatrészes dokumentumfilm csak tavaly év végén jelent meg a Netflixen, ám máris megszerezte magának a második legnézettebb dokumentumfilm-sorozat címet a streaming platformon, számolt be róla a Sky News.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Más kategóriákban is jól teljesít a műsor, ugyanis a dokumentumfilm-sorozat, amelyben Harry és Meghan a brit királyi családdal kapcsolatos élményeikről beszélgetnek, benne van a streaming-szolgáltató eddigi legnézettebb angol nyelvű műsorainak top tízes listájában is.

Elit listára került fel a Netflix sorozata

Az említett listán többek között olyan címek találhatók még, mint a Stranger Things negyedik évada, a Wednesday, a Bridgerton második évada, Az örökösnő álarca mögött című sorozat, valamint a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer sztori című alkotás.

A hatrészes dokumentumfilm-sorozatban Harry és Meghan arról beszélnek, hogyan távolodtak el a királyi családtól és az ezzel járó problémáktól. A pár arról is részletesen beszél, hogyan ismerkedtek meg egymással, de szó esik Diana hercegnőről és a brit paparazzókkal valamint újságokkal való rossz viszonyukról is.

A sorozat megjelenése után nem sokkal Harry herceg kiadta saját, “Spare”, azaz Tartalék című könyvét is, amely szintén elképesztő népszerűségnek örvend az olvasók körében.