Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Hercegnői eleganciával jelent meg Rátkai Mimi a New York Café Budapestben

Rátkai Mimi igazi hercegnőként jelent meg a New York Café Budapestben, ismét egy nagyon elegáns összeállítást választott magának.

...svg content...Fotó: Instagram/Rátkai Mimi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi, a 2022-es A Nagy Ő talán legismertebb és légnépszerűbb versenyzője nemcsak imádja a divatot, hanem azt folyamatosan figyelemmel is követi azt. Igyekszik ügyesen kombinálni a modern és a régmúlt divatját, miközben a saját egyéniségét helyezi előtérbe.

Az igazán szexi ruhák is remekül állnak rajta, de számunkra nem kérdés, hogy az extrán elegáns szettek azok, amik igazán kifejezik a letisztult stílusát, személyiségét és színes karakterét, ami már A Nagy Ő-ben is megmutatkozott. Soron kívül Szentkirályi Alexandra lassan szinte félve vezet Budapesten a kátyúk miatt (videó)

Szereti a színeket, de legalább annyira jól állnak neki a sötétebb árnyalatok. Abszolúte egy hercegnő köszön vissza ránk, az egyik legelegánsabban öltözködő hírességről beszélünk, akiről szívesen írunk.

Mimi nagy utazó, sok helyen járt már, és a divat mellett a sport is fontos számára. Ez nem túl meglepő, ha megnézzük a vonalait, amik szintén kiemelkedőek, és a nyári szezon csak most vette kezdetét.

Mimit legutóbb a New York Café Budapestben lehetett látni, ami egy ugyancsak elegáns hely. Mint azt láthatjuk,a gyümölcsök sem maradhatnak ki az étrendjéből, többek között erre is odafigyel.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.