Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Rátkai Mimi vonzóbb és csinosabb, mint valaha (fotók)

Fotó: Instagram/Mimi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rátkai Mimi mindig is egy nagyon csinos és vonzó nő volt, de most mintha minden eddiginél látványosabban ragyogna.

A TV2 nagyon magasra tette a lécet az új műsoraival, még felsorolni is hosszabb ideig tartana, milyen extra tartalmak várnak a nézőkre. Általában magasra teszi a lécet a TV2 Csoport, ám most valóban sokakat megleptek.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Ezzel garantálttá vált, hogy egy rendkívül izgalmas időszak vár a televíziónézőkre, mert noha az internet átalakította az emberek szokásait, továbbra is sokan követik figyelemmel a televíziós műsorokat.

A Nagy Ő is új évadot kap, benne Jákob Zoltánnal, a magyar milliárdossal, aki nemrég az egyik legújabb Ferrarit választotta ki magának. Ezzel már három Ferrari foglal helyet a garázsában, ami nem rossz dolog.

Rátkai Mimi a tavalyi évadban szerepelt, Árpa Attiláért küzdött, és noha idő előtt távozott, népszerű maradt. A több mint 15,5 ezer követő is ezt bizonyítja, és a fiatal lány igen extra formában van.

Legutóbb Spanyolországból jelentkezett, élvezi a meleg időt, a napsütést, ahol már megérkezett a jobb idő. Mimi szokásához híven nagyon csinosan, trendin és színesen jelent meg, mint azt alább láthatjátok is.