Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,31 Ft
Euró
388,05 Ft
Font
452,62 Ft
Bitcoin
63,538 $

Videós összefoglaló az Arsenal furcsa vereségéről a Brighton ellen

Enyhe túlzással esélyt sem adott a Brighton az Arsenalnak, akik ráadásul hazai pályán futottak bele ebbe a méretes pofonba.

Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden jel arra mutat, hogy nem szakad meg az Arsenal rossz sorozata, és a szurkolók közül sokan túl hamar nyitottak pezsgőt. Hosszú ideje nem volt bajnok a londoni alakulat, és noha az aktuális szezon legnagyobb részében az élen álltak, ez már a múlt.

A Manchester City nem adta fel, kihasználta a lehetőségeit, és vezeti a bajnokságot. Vasárnap sem hibázott Guardiola csapata, magabiztosan gyűrték le az Evertont, akik az első félidő végéig tudták tartani magukat. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Az Arsenal már nem volt ilyen meggyőző, ráadásul hazai pályán szenvedtek súlyos vereséget a Brighton ellen, akiket sokan biztos kiesőnek tartottak, most pedig akár arra is esélyesek lehetnek, hogy az Európa-ligában vagy a Bajnokok Ligájában szerepeljenek.

Az Arsenal teljesen tehetetlenül játszott vasárnap, messze nem volt meg bennük az a dinamika, amihez hozzászokhattak a szurkolók. Talán mentálisan is elfáradtak, és amióta a Manchester City áll az élen, még inkább visszaesett a csapat teljesítménye.

Az alább látható összefoglaló videó is bemutatja az Arsenal jelenlegi helyzetét, ami mondhatni reménytelenné vált. Ha a City hozza a meccsét, gyakorlatilag minden eldől, és ismét megnyerik a bajnokságot.