Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Így lett bajnok a Barcelona a Real Madrid előtt (videó)

Videós összefoglaló a Barcelona bajnoki győzelméről, amire éveket kellett várniuk a katalánoknak, de Xavi visszajuttatta a csapatot a csúcsra.

Fotó: EPA/Andreu Dalmau
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Felemás érzései lehetnek a Barcelonának, mert ugyan megnyerték a LaLiga címét, az európai kupaporondon nagyon gyengén szerepeltek. Hamar kiestek a Bajnokok Ligájából, amivel súlyos pénzektől estek el.

Ezt követően az Európa-liga sem tartott sokáig számukra, noha sokan elvárták volna a csapattól, hogy megnyerjék a sorozatot. A Manchester United jelentette számukra a végállomást, viszont a LaLigában még a Real Madrid sem múlta felül őket. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Sokáig fej-fej mellett haladt a két legendás csapat, majd jött egy pont, amikor a Barca elhúzott, és akkor már biztosnak tűnt a címük. Mint arról korábban beszámoltunk, a katalánok vasárnap este matematikailag is eldöntötték a kérdést a városi rivális Espanyol otthonában.

A balhé sem maradt el, viszont ez semmin nem változtat, és a Barcelona folytathatja az ünneplést. Lewandowski már a 11. percben eredményes volt, majd jött Balde a 20. percben. 20 perccel később a Bayern legendája duplázott, míg az 53. percben 4-0 volt az állás Kounde góljával.

Az Espanyol nem adta fel, a dühös és csalódott hazai közönsége miatt sem. A 73. percben Paudo szépített Calero passzából, és ugyan a hosszabbításban Joselu 4-2-re módosította az állást, ez semmire nem volt elég. A hazaiak szurkolói főként amiatt lehetnek mérgesek, mert a csapatuk a kiesés szélére került, csak a 19. helyen állnak, így elképzelhető, hogy a másodosztályban találják magukat a következő szezonban.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.