Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Ünnep helyett botrány: a bajnok Barca játékosai az öltözőbe menekültek (videóval)

TÉMÁK:
#Barcelona #La Liga
MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A városi rivális otthonában lett bajnok a Barcelona, az ultrák nem nézték ezt jó szemmel.

Botrányos véget ért az Espanyol – Barcelona La Liga bajnoki, miután Xavi együttes 4-2-re felülmúlta a hazaiakat, és eldőlt, hogy a katalánok már biztosan bajnokok, függetlenül a következő négy forduló eredményeitől.

Ennek következtében ugyanis el is kezdődött az ünneplés, ami azonban nem tartott túl sokáig, mivel a hazai szurkolók berohantak a pályára, a Barcelona játékosainak pedig menekülőre kellett fogniuk.

Habár időben beértek az öltözőkbe, az ultrák így is összecsaptak a biztonságiakkal, a randalírozók pedig ellepték a pályát és amit értek, szétdobáltak és elborítottak – többek között egy televíziós kamerát is.

Ezzel csak a saját csapatukat hozták nehéz helyzetbe az Espanyol renitens szurkolói, hiszen nem elég, hogy a kiesés szélén táncol az együttes, négy ponttal lemaradva a bennmaradást érő 17. helytől, könnyen komoly büntetés lehet a vége a botrányos jeleneteknek.

Akár még az is előfordulhat, hogy pénzbüntetés és zárt kapus mérkőzés mellett pontlevonással is sújtják az Espanyolt, ami szinte biztos kiesést jelentene.