Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Videón a Manchester United győzelme Garnacho nagy visszatérésével

Garnacho hosszú ideje nem léphetett pályára a Manchester United színeiben, ám most pár perc is elegendő volt neki ahhoz, hogy gólt szerezzen.

...svg content...Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Izgalmas volt a szombati játéknap a Premier League-ben, ami a Newcastle botlásával kezdődött. A Chelsea ugyanúgy járt, ráadásul hazai pályán, a szintén kiesés elől menekülő Nottingham Forest ellen.

A Tottenham még csak pontot sem szerzett a parádézó Aston Villa otthonában, és ez sokba kerülhet számukra. A Manchester United viszont hozta a 3 pontot az Old Traffordon, bár neccesen a sok kihagyott helyzet és a vendégek debütáló kapusának parádés teljesíteménye miatt. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Ez volt az a nap, amikor Varane két hónap kihagyást követően visszatérhetett a kezdőbe. A Real Madrid korábbi védője sérülés okán volt távol, és rögtön stabilitást tudott adni a több sebből vérző védelemnek.

Garnacho szintén visszatért, a 18 éves argentin sztár viszont csak pár percet kapott, bár ez is elegendő volt számára ahhoz, hogy gólt szerezzen. Előtte volt egy rossz passza Fernandeshez, amiért többen dühösek voltak rá, mert gól is lehetett volna a helyzetből.

Nem sokkal később jóvá tette mindezt, és 2-0-ra módosította az állást, ami már a végeredmény volt. Ezzel az United ott van a Newcastle nyakán a 4. helyen, és szép lassan biztosíthatják a BL-indulásukat.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.