Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,09 Ft
Euró
386,62 Ft
Font
454,37 Ft
Bitcoin
69,526 $

Így húzta be a Liverpool a 3 pontot a Fulham ellen (videó)

Megérkezett a videós összefoglaló a Liverpool Fulham elleni győzelméről, amivel közelebb kerültek az Európa-liga-induláshoz.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerda este két Premier League-mérkőzést is rendeztek, melyek ideje alatt Haaland történelmet írt. Soha ezelőtt nem szerzett egy játékos sem 35 gólt egyetlen idény alatt az angol első osztályban, de ez most a Manchester City támadójának sikerült.

Amiatt is különleges a történelmi pillanat, mert Haaland az első szezonját futja az Egyesült Királyságban, és még mindig van hátra öt meccse. Nem kizárt, hogy a 40 gól is meglesz neki, amit talán ő maga sem dönt meg a következő években. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Egy biztos, ha így folytatja tovább, minden idők legjobb játékosai közé fogják sorolni, bár már most Messihez hasonlítják. Nagyban járulhat hozzá ahhoz, hogy többek között a Bajnokok Ligáját is megnyerje a csapat, amire jó esélyeik vannak.

A Liverpoolnak más céljai vannak, legalábbis a reális képet tekintve, mert nagyon úgy fest, a BL-indulás elúszott számukra. Igaz, hetekkel korábban az Európa-liga is elérhetetlennek tűnt, de azóta jobb formába lendültek.

Legutóbb a Fulham ellen gyűjtötték be a 3 pontot, amivel megerősítették az 5. helyüket. Nem adják fel, és mindent megtesznek azért, hogy valahogyan odaérjenek a 4. helyre, ahol jelenleg a Manchester United áll, két mérkőzéssel kevesebbet játszva.

https://www.youtube.com/watch?v=E2v_KW7Jpso

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.