Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Tóth Gabi rendesen küzd az elemekkel az új házukban (videó)

Tóth Gabi igyekszik minden t a helyére rakni a házfelújítás körül, de távolról sem egyszerű a helyzetük.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nem átlagos életet él, ami már a Megasztárban való szereplése óta igaz. Ismert emberként minden más, Gabi szempontjából különösen, mert nagyon megosztónak tartják, és szinte utaznak a szavaira.

Sokan gyűlölettel beszélnek róla, ám az énekesnő kitart, és nagy erőkkel készül a 2023-as erdélyi turnéjára. Természetesen ő sem feledkezett meg Ferenc pápa budapesti látogatásáról, melynek kapcsán szintén üzent. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A TV2 sztárja időközben hajszínt váltott, de egyvalami nem változott, mégpedig az, hogy még mindig sok a munka az új házuk körül, és akkor finoman fogalmaztunk. A bútorok is megvannak már, de úgy tűnik, nem mindennek van helye.

Gabi néha csak fogja a fejét, viszont végre jó idő van, és Szentendre az egyik legszebb helyszín Magyarországon. Nagyon szép helyre költöztek Gabiék, viszont még mindig nem végeztek a házfelújítással.

Ennek kapcsán készített egy humorosabb videót, amivel sokan mások is azonosulni tudnak, főleg azok, akik hasonló helyzetben vannak, vagy voltak. Gabi videóját erre a linkre kattintva érhetitek el.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.