Megvalósul Tóth Gabi nagy álma, idén is turnézni fog

Fotó: Tóth Gabi énekesnõ a 100. Magyar Derby és Divat Fesztivál sajtótájékoztatóján Budapesten a Kincsem Parkban 2022. június 21-én. Július 3-án különleges programsorozattal várja az érdeklõdõket a Kincsem Park, ahol a 100. Magyar Derbyvel és Divat Fesztivállal ünneplik a magyar lóversenyzést. MTI/Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon bízott benne, hogy idén is lesz alkalma turnézni, és immáron hivatalosan is bejelentheti, bejárja Erdély egyes részeit, és koncertezni fog.

Gabi számára nagyon fontos Erdély, az ottani emberek, a kultúra, és mindig magával ragadják azok az energiák. Erdélynek valóban különleges és nagyon egyedi a hangulata, semmihez sem hasonlítható.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Az énekesnő, aki nemrég belülről mutatta meg készülő szentendrei házukat, miközben a kislánya részt vett az első szentmiséjén, nagyon várta már azt a pillanatot, hogy megtudja, idén is lesz erdélyi turnéja.

Az álma teljesült, és valószínűleg ez most egy még különlegesebb utazás lesz, mint a tavalyi, ami így is intenzív hatással volt rá. Ismervén Gabi habitusát, ezúttal is 110%-ot fog nyújtani a színpadon, ahol sokan várják.

Gabi nagyon izgatott, már gőzerővel tervezik az új turnét, és annyit elárulhat, új helyszínek is lesznek. „Már gőzerővel tervezzük az erdélyi turnénkat, és azt már elárulhatom, hogy idén új helyszíneken is találkozhatunk!”

Még nem végleges a lista, így Gabi várja a kommenteket azon településekről, ahová szeretnék, hogy ellátogassanak. „Nyugodtan jöhetnek kommentben a települések, ahova mindenképp szeretnétek, hogy ellátogassunk majd!”