Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Tóth Gabi is köszöntötte a Budapestre látogatott Ferenc pápát

Fotó: Ferenc pápa fogadása a Szent György téren 2023. április 28-án. A katolikus egyházfő háromnapos apostoli látogatásra érkezett Magyarországra. MTI/Koszticsák Szilárd
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Természetesen Tóth Gabi is figyeli az eseményeket, miután Ferenc pápa ismét Budapestre látogatott.

Tóth Gabi már megélt pár kemény pillanatot a karrierje és az élete során, de arra még ő maga sem számított, hogy ennyien és ilyen mértékben rá fognak szállni a korábbi pápalátogatás miatt, mivel a fellépők között foglalhatott helyet.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Óriási megtiszteltetés volt ez akkor, a legnagyobb, amit kaphatott, de az őt körülvevő gyűlölethullám miatt igen nehezen élte meg mindezt. Élete egyik legkeményebb időszaka volt, és időről időre azóta is támadják valamivel.

Gabi igyekszik mindezt jól kezelni, és láthattuk, még mindig milyen erős produkciókat képes adni. Többek között Tóth Vera oldalán is láthattuk, és már mindenki tudhatja, hogy idén is lesz turnéja Erdélyben,

Sokan vannak, akik megkérdőjelezik a hitét, amit szintén nem tud hova rakni, mert gyerekkora óta hisz Istenben. Egyesek ennek ellenére sem hisznek neki, és igen durva jelzőkkel illetik, már évek óta.

Ferenc pápa jelenleg Magyarországon tartózkodik, ami mindenki számára nagy hír. Természetesen Gabi is köszöntötte a pápát, virtuális formában, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.