Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Tóth Gabi egy szexi szelfivel mutatta meg az új hajszínét

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi ismét hajszínt váltott, ami összességében elnyerte az emberek tetszését, és azt kell mondjuk, valóban jól áll neki.

Tóth Gabi robog előre, mind a karrierjében, mind a magánéletében, függetlenül attól, hogy sok támadás éri. Már háztulajdonosnak is mondhatja magát, és sokat is tesznek azért, hogy a házuk tökéletes legyen.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Még mindig van vele munka, ám a nehézén talán már túl vannak. Gabi, aki nemrég a közösségi médián keresztül köszöntötte az ismét Budapestre látogatott Ferenc pápát, hamarosan turnézni fog.

Ismét Erdély felé veszi az irányt, ahol imád lenni, és az ottani emberek is szeretik őt. A tavalyi turné több mint erős hatással volt rá, és már most izgatott, hogy ismét útra kelhet, új állomásokat is érintvén.

Az énekesnő nem hagyja magát, és nem is akarja szó nélkül hagyni az őt körülvevő gyűlölködést. Ez olyasvalami, ami már megedzette lelkileg és mentálisan, hiába akarják azt páran, hogy visszavonuljon.

Gabi frizuráját is kritizálták egyesek, ám most hajszínt váltott, addig a stílus összességében maradt ugyanaz. Valószínűleg nemrég váltott színt, mert egy héttel ezelőtt még a korábbi hajszínében láthattuk fellépni.