Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Azeri Nagydíj: Stroll látványos előzése az F1-es sprintfutamon (videó)

Lance Stroll a szezon egyik legszebb előzését mutatta be szombaton az F1-es sprintfutamon Bakuban, de összességében nem lehetett túl elégedett.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már a pénteki szabadedzésen érezni lehetett, hogy a bakui hétvége merőben más lehet, mint a szezon első három versenye. A Ferrari például rengeteget gyorsult, és Charles Leclerc mindkét időmérőt behúzta.

Még az is belefért a monacóinak, hogy szombaton autót tört, de a sprintfutamon Sergio Pérez végzett az élen. A Red Bull világbajnoka, Max Verstappen pedig George Russell-re volt ideges a kettejük közti csata miatt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Red Bullnál tisztán láthatóak voltak a károk, de Verstappen így is behozta az autót a harmadik helyre, még akkor is, ha annak nem tudott igazán örülni. Maradt az élen, viszont a mexikói csapattársa közelebb került hozzá.

Az Aston Martinok érezhetően gyengébbek, mint korábban, ez az eredményekben is meglátszik. Fernando Alonso is csak egy 6. helyet tudott összeszedni szombaton, míg Lance Stroll végül 8. lett a másik Astonnal.

Kettejük közé ékelődött be Lewis Hamilton a Mercedesszel, míg Russell éppen hogy csak lemaradt a dobogóról. A nap előzését talán Stroll mutatta be ezzel a nagyon kései féktávval, amit a kommentátor is magasan értékelt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.