Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Összefoglaló videó a látványos F1-es Azeri Nagydíj első szabadedzéséről

Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azerbajdzsánban javában zajlanak az események, a rajongók pedig már ki is voltak éhezve egy kis Forma-1-re.

Kezdetét vette az Azeri Nagydíj a Forma-1-ben, ami számos izgalmat tartogat, bár azt jól látni, hogy a Red Bull nemigazán lassult. Többhetes szünet után ismét versenyez a királykategória mezőnye, és ennek csak örülni lehet.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Lewis Hamilton gyúrással hangolódott a nagy hétvége előtt, de a bulik sem maradtak el. A többi versenyző is hasonlóan igyekezett kihasználni a lehetőséget, mert a következő időszak igencsak sűrűnek ígérkezik.

A mezőny jelenleg Bakuban vendégeskedik, és Max Verstappen ugyan az élen kezdett, csak 0,037 másodperccel volt gyorsabb, mint Charles Leclerc, akinek vannak nagyon jó, és borzalmas emlékei is a helyszínről.

A legjobb ötben még Sergio Pérez és Lando Norris voltak ott, aminek pedig a McLaren rajongói örülhettek igazán. A wokingi gárda idén sem úgy teljesít, mint azt várták, és ez legalább biztatónak tűnt.

Az Aston Martinok pedig igencsak visszafogták magukat, szinte ugyanazt az időt autózták a 7. és 8. helyen. Ezúttal Lance Stroll volt előrébb, ám a java csak ezután következett. Még mielőtt rátérnénk a lényegre, kattintsatok erre a linkre, hogy megnézhessétek az FP1 látványos összefoglaló videóját.