Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

GTA 6: itt az ideje, hogy a Rockstar végre mondjon valamit a játék kapcsán

Telik az idő, a Rockstar azonban a mai napig nem adott ki hivatalos közleményt, vagy bárminemű információt a több mint 10 éve fejlesztés alatt álló játékról, pedig ennyi idő után épp itt lenne az ideje, hiszen a játékosok türelme is véges.

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Minden jelentésben csak annyit olvashatunk, hogy „hamarosan érkezik” a Grand Theft Auto 6, csak éppen azt nem tudja senki, hogy mikor. Noha a játék körüli meglepően nagy titkolózás a játékosok egy részét még most is lázban tartja, sokan már megunták, hogy a Rockstar semminemű információt nem közöl a játékról.

Természetesen még mindig az egyik legnagyobb franchise-ról beszélünk, ám ez azzal is járt, hogy minden egyes megjelenéssel folyamatosan emelték saját elvárásaiknak mércéjét, a rajongók pedig már több mint egy évtizede várják a következő nagy élményt.

A GTA 6 körül már hosszú évek óta igen élénk a vita, a játékkal kapcsolatos legutóbbi jelentős fejlemények azonban robbanásszerű figyelemhez vezettek a megjelenés kapcsán – s bár a Rockstar érthető módon nem repesett az örömtől a szivárogtatás miatt, legalább a játékosok végre kaptak valamiféle képet arról, hogy mire számíthatnak.

Ezzel együtt az is egyértelmű, hogy a Grand Theft Auto 6 nem tarthatja fenn örökké a jelenleg tapasztalható hype szintjét, különösen annak fényében, hogy a Rockstar mélységes csendbe burkolózott: erre pedig egyetlen megoldás van, nevezetesen, hogy a fejlesztő végre teljes mértékben elkötelezze magát az átláthatóság és a lelkes közösséggel való kommunikáció mellett.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.