Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Így nyert a Manchester United vasárnap a Nottingham ellen (videó)

Videós összefoglaló érkezett a Manchester United legutóbbi győzelméről, amit a Nottingham Forest ellen gyűjtött be a Premier League-ben.

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon rosszul alakul a Manchester United szezonjának vége a sérülése szempontjából. Martinez súlyos sérülést szenvedett, ami miatt hosszú időre kidőlt, de Varane sem lesz elérhető mostanában, aki nem először sérült le az utóbbi időben.

Emellett Rashford is küszködik a sérülésével, és még mindig nem teljes a sor. Emiatt egy erősen felforgatott védelemmel álltak ki a Vörös Ördögök a Nottingham Forest ellen idegenben vasárnap késő délután. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Mint arról korábban beszámoltunk, az United végül hozta a kötelezőt, amivel már a harmadik helyen állnak. Nagy a harc a Bajnokok Ligáját érő helyekért, bár úgy tűnik, az Unitednak emiatt nem kell igazán aggódnia.

A Chelsea viszont még csak az Európa-ligában sem lesz ott, Lampard vezetésével megint kikaptak, addig a Manchester City begyűjtötte a három pontot, amivel nemcsak nyomás alá helyezték az Arsenalt, hibára is kéztették őket.

Hiába vezetett a listavezető 2-0-ra a West Ham ellen, 2-2 lett a vége, így ha a City a következő meccsét is hozza, mindössze 1 pont lesz közöttük a különbség a véghajrára. Ez pedig több mint aggasztó Artetának, aki érzi, kezd forróvá válni a talaj alattuk.

A Manchester United mindeközben azon dolgozik, hogy övék legyen a dobogó harmadik foka. Ha kíváncsiak vagytok a vasárnapi meccsükre, akkor nincs más dolgotok, mint az alább található videóra kattintani.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.