Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Súlyosan megsérült a Manchester United egyik legjobbja, hosszú időre kidőlt

Kiderült, hogy Lisandro Martinez súlyos sérülést szenvedett, és a hivatalos tájékoztatás szerint a szezon hátralévő részében már nem lép pályára.

...svg content...Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon szerencsétlenül alakult a Manchester United legutóbb mérkőzése az Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzésén a Sevilla ellen. A Vörös Ördögök gyorsan lőttek két gólt, majd még gyorsabban kaptak kettőt a végén.

Ráadásul mindkét találat öngól volt, és közben több játékos is megsérült. Martinez esetében rögtön tudni lehetett, hogy komoly a sérülése, ami amiatt is aggasztó, mert a hátvéd az egyik legjobb játékosa a keretnek. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Sőt, jelenleg a világ egyik legjobb formájában lévő védője, aki óriási kedvenccé vált az Old Traffordon, mint anno Heinze. Martinez a 86. percben sérült meg, most pedig az United bejelentette, lábközépcsont-törést szenvedett a sztárja.

A közleményben foglaltak szerint Varane, akit szintén sérülés miatt cseréltek le, még az első félidőben, várhatóan néhány hétig nem játszhat. Martinez pedig már biztosan nem lép pályára a szezon hátralévő részében, így az United minden fronton aggódhat, nemcsak az Európa-ligában, hiszen két ilyen klasszist nem fognak tudni pótolni.

Ten Hag sem volt boldog a Sevilla utáni sajtóeseményen, de igyekezett pozitív maradni, noha rettentő nehéz dolguk lesz megoldani ezt a védelmi problémát Martinez és Varane kiesésével.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.