Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Sajtó: Messi egyre közelebb kerül a távozáshoz a PSG-nél

A legfrissebb hírek szerint Lionel Messi egyre távolabb kerül attól, hogy hosszabbítson Párizsban, aminek a Barcelona nagyon örülhet.

Fotó: EPA/Juan Ignacio Roncoroni
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem titok, a Barcelona a háttérben gőzerővel dolgozik azon, hogy megszerezze Messi játékjogát. Lassan két éve, hogy az argentin legenda 17 év után elhagyta a katalán együttest, amit nem akart megtenni.

Azóta valamelyest stabilizálódott a Barca anyagi helyzete, de továbbra sem szórhatják a pénzt. Sőt, nem kizárt, hogy Tuchel elhozza a csapat egyik legjobbját, aki a Bayern München új sztárja lehet. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Sok a kérdőjel, Messi körül is, aki ugyan ismét csúcsformában futballozik, és nemrég meglőtte a 800. gólját, távozóban lehet Párizsból. Az aranylabdás legenda már 100 válogatottbeli gól felett jár, és nincs jele annak, hogy visszavonulna.

Messi maradása kérdéses

A Fichajes a francia L’Equipe-re hivatkozva azt írja, Messi egyre közelebb kerül ahhoz, hogy elhagyja Franciaországot. A párizsiak pesszimistábbak azt illetően, hogy Messi meghosszabbíthatja a szerződését.

Emellett amiatt is nagyon bonyolult a helyzet, mert taktikailag igen kiegyensúlyozatlanná válik a csapat, ha Messi, Neymar és Mbappé egyszerre vannak a pályán. A PSG elsősorban Mbappé köré akarja építeni a csapatot, de a francia távozása sem zárható ki, akárcsak a sérüléssel bajlódó Neymar esetében.

A fő céljuk Mbappé megtartása, de nem mondanak le Messi kontraktusának hosszabbításáról sem. Xavi pedig igyekszik meggyőzni a korábbi csapattársát a visszatérésről, de itt már főként a pénz fog dönteni, hogy a költségvetésen belül tudnak-e maradni.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.