Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán Redfoot utánozta, Marics Petit tizenévesen is láthattuk

Valkusz Milán mindig meg tudja lepni a közönséget, és ez most sem volt másképp, ezúttal is show-t csinált.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valkusz Milán népszerűsége töretlen, tudhattuk jól, hogy feküdni fog neki a Sztárban Sztár, bár arra senki nem számított, hogy Zsédaként megy a legnagyobbat. Elképesztő teljesítményt nyújtott, és ezzel magasra is tette a lécet.

A fiatal énekes tudatosan építi a karrierjét, és maximalistaként dolgozik a Sztárban Sztárban. Egy héttel ezelőtt is látványos produkciót nyújtott, ám most megint valami teljesen más karaktert kellett hoznia. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Milán lábai nem remegtek meg, talán a legnyugodtabb versenyzője a mezőnynek, ami sokat segíthet neki. A zsűri is kíváncsian várta, mivel rukkol elő, bár sejtették, hogy jól fognak szórakozni.

Redfoo bőrébe bújt, ami amiatt is különleges volt, mert 14-15 éves korában Marics Petivel egy videóban már utánozták az előadót. Többek között erről is fogtok találni alább egy felvételt, amit sokan valószínűleg eddig nem láttak.

Peti imádta az a show-t, nagyon jól érezte magát, bár az adás előtt túlette magát, így „kajakómába” került. Kiderült, hogy a gyerekkori videójuk amiatt van még mindig fent a YouTube-on, mert nem tudnak belépni a régi fiókba.

Tóth Andi 8,5 pontot szeretett volna adni, mert sokszor hallotta Milán hangját, de 9-re kerekített, míg a többiek 10 ponttal jutalmazták a produkciót. Ezzel gyakorlatilag biztossá vált, hogy az élmezőnyben folytatja az estét.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.