Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,305 $

Valkusz Milán elárulta, miért nem olyan egyszerű közös fotót készíteni vele

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Valmar énekese mindig igyekszik eleget tenni a rajongók kéréseinek, de ez nem olyan egyszerű, még akkor sem, ha mindent megtesz, ami szükséges.

Valkusz Milán hamarosan ismét színpadra lép a Sztárban Sztárban, ráadásul párbajozni is fog. A TV2 azóta elárulta, a sztárok milyen felállásban fognak megküzdeni egymással, de szerencsére az egyéni produkciók sem maradnak el.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Milán egy nagyon energikus, maximalista személyiség, aki imád alkotni. Az egykori sportoló főként a zenének él, így a karrierjére is nagy hangsúlyt fektet, és a Sztárban Sztárban sokat tanulhat, akár önmagáról.

A TV2-nek adott interjújában több témát is érintettek, és mivel Milán még mindig versenyben van, jól utánoz, illetve rengetegen állnak mögötte, nem kizárt, hogy eljut a show végéig. Továbbra is a legjobb produkcióját Zsédaként nyújtotta, ami több mint emlékezetes volt.

Milán elárulta, amit biztosan nagyon szeret a szabadidejében csinálni, az például a dalszövegírás, saját karrierjének építése. Emellett szeret kirándulni, főleg most, hogy beköszöntött a jó idő, és szép lassan megérkezik a nyár.

Sokan szeretnének vele közös fotót a koncertek után, de mivel ezrek előtt lépnek fel, Milánnak is rendkívül nehéz teljesítenie a kéréseket. Sőt, megjegyezte, hogy ez attól is függ, hogy épp hol lépnek fel, milyen biztonsági rendszert alakítottak ki a színpadnál. „Nem egyszerű legtöbbször, ez tény.”