Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Sajtóértesülés: a Bayern München kirúgta Nagelsmannt, már az utódja is megvan

Úgy tűnik, a Bayern München vezetésénél betelt a pohár, annak ellenére, hogy a bajorok továbbjutottak a Bajnokok Ligájában a PSG ellen, és jó esélyük lehet a végső győzelemre.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tudni, a Bayern München már menesztette Nagelsmannt, és a német klub kész szerződtetni a Chelsea-vel nemrég Bajnokok Ligáját nyert Tuchelt, aki egy ideje nem vállalt munkát az angliai kitérőjét követően.

Korábban az az opció is felvetődött, hogy Tuchel visszatér Párizsba, bár Zidane neve mindig is előrébb szerepelt a listán. Az ESPN a cikkében azt írja, a források szerint Tuchel a következő napokban írja alá a kontraktusát, ami 2025-ig fog szólni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A források azt is elárulták, hogy Tuchel a Tottenham vezetőségével is kapcsolatban állt, ahol Conte alatt rezeg a léc. Az ESPN megjegyezte, a München lépéséről először a mindig jól értesült Fabrizio Romano számolt be.

Tuchel ismét BL-t nyerhet az új csapatával

A Bayern 2021 áprilisában szerződtette Nagelsmannt a Lipcsétől a távozó Hans Flick helyére. Annak ellenére, hogy ott vannak a negyeddöntőben a Bajnokok Ligájában, odahaza a bajnokságban már messze nem nyújtanak olyan jó teljesítményt.

Jelenleg 1 pont a hátrányuk a listavezető Dortmund mögött, de ez sem elegendő a vezetőségnek, miközben a legendás csapat mindössze 4 ponttal számol többet, mint a harmadik helyezett Union Berlin.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Manchester City elleni negyeddöntőben már Tuchel fogja irányítani a Bayernt, így a sikeredző ismét olyasvalamit vihet véghez, mint amikor átvette a Chelseat-t, akikkel rögtön megnyerte a trófeát.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.